Bestratingsbedrijf Boeljon

Onze diensten

Staat de dienst waar u naar opzoek bent er niet tussen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. We denken bij Bestratingsbedrijf Boeljon in oplossingen en denken graag met u mee. 

Bestrating

Overweegt u om uw oprit, stoep of pad te laten bestraten? Dan is Bestratingsbedrijf Boeljon de uitgelezen partner voor uw infra project. Wij zijn gespecialiseerd in bestrating en met een team van vaste onder aannemers en zzp’ers kunnen wij ieder infra project tot een goed einde brengen. 

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over onze werkwijze rondom bestratingen en om eerder afgeronde projecten te bekijken. 

Sierbestrating

Wanneer u een nieuw terras wilt laten aanleggen moet u met verschillende dingen rekening houden. Zo is bijvoorbeeld het grondwerk en de drainage van belang, maar ook een eventuele fundering of de hoogte van uw tuin. 

Bestratingsbedrijf Boeljon is gespecialiseerd in het aanleggen van sierbestrating.

Wij adviseren u dan ook graag over de mogelijkheden van uw tuin of terras. We kijken graag met u mee en streven er naar om alles 100% naar wens te maken. Wij zijn pas tevreden, als u dat als klant ook bent!

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over onze sierbestrating. 

Erfverharding

Het aanbrengen van erfverhardingen en het verharden van toegangswegen en bedrijfsterreinen zijn specialismen van Bestratingsbedrijf Boeljon. 

Uiteraard werken wij met de juiste materialen en machines om uw erfverharding duurzaam en van hoge kwaliteit te bestraten. 

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over onze werkwijze.